Awéwé Ngadu Button panutupanana Partéi dirasakeun Amplop clutch Kantong

Pondok Description:

Item: clutch kantong Bahan: ngarasa Warna: ngaropéa Ukuran: 28 * 18cm atawa ngaropéa ketebalan: 3mm Logo: laser cut / Sutra layar percetakan / Embossed / anyaman Fitur labél: Eco-friendly, fashionable, awét, MOQ Praktis: 100pcs Diterangkeun waktu: 20 poé gawé Express Sampel: DHL, TNT, FedEX urutan PCplus kiriman: Ku Air / Laut


jéntré produk

Tags produk

Item: clutch kantong
Bahan: ngarasa
Warna: ngaropéa
Ukuran: 28 * 18cm atawa ngaropéa
ketebalan: 3mm
Logo: laser cut / Sutra layar percetakan / Embossed / anyaman labél
Fitur: Eco-friendly, fashionable, awét, Praktis

MOQ: 100pcs
waktos kalungguhan: 20 poé gawé
Express Sampel: DHL, TNT, FedEX
urutan PCplus kiriman: Ku Air / Laut


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!