Imah decor dirasakeun karinjang, laci laundry dirasakeun caddy gudang

Pondok Description:

Item: Panyimpenan karinjang Bahan: ngarasa Warna: Gray atawa ngaropéa Ukuran: 37 * 26 * 19cm atawa ngaropéa ketebalan: 3mm Logo: laser cut / Sutra layar percetakan / Embossed / anyaman Fitur labél: Pantun, ramah-eco, anti ngaleutikan MOQ: 100pcs waktos kalungguhan: 20 poé gawé kiriman Sampel Express: DHL, TNT, FedEX urutan PCplus kiriman: Ku Air / Laut


jéntré produk

Tags produk

Item: Panyimpenan karinjang
Bahan: ngarasa
Warna: Gray atawa ngaropéa
Ukuran: 37 * 26 * 19cm atawa ngaropéa
ketebalan: 3mm
Logo: laser cut / Sutra layar percetakan / Embossed / anyaman labél
Fitur: Pantun, ramah-eco, anti ngaleutikan
MOQ: 100pcs
waktos kalungguhan: 20 poé gawé
kiriman Sampel Express: DHL, TNT, FedEX
urutan PCplus kiriman: Ku Air / Laut


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!